Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2016 » Березень » 25

23 березня 2016 року на базі Арбузинського НВК «Пролісок» проведено методичний Фестиваль педагогічної творчості вчителів початкових класів  «Нестандартний урок: компетентнісний підхід», який зібрав понад 80 педагогічних працівників загальноосвітніх шкіл, з метою розвитку творчого потенціалу та удосконалення професійної майстерності  вчителів з питань навчально-виховного процесу у початкових класах.

       Відкрила Фестиваль Дерій В.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Арбузинської райдержадміністрації, яка побажала вчителям плідної праці та якнайкраще продемонструвати свою педагогічну майстерність.

       Програма фестивалю була цікава й насичена. У кожної творчої групи учасників було своє розуміння підходів щодо розкриття навчальної теми.  Але усіх об’єднувало спільне завдання – продемонструвати свою вправність у проведенні нетрадиційного уроку, з ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: sergei198708 | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)

               25 лютого 2016 року проведено семінар вихователів дошкільних навчальних закладів на базі Садівського дошкільного закладу «Капітошка».

       Відкрила семінар та розкрила  питання «Інноваційні підходи до  проведення занять у малокомплектному дошкільному  закладі» Ракітіна Л.Г., методист районного методичного кабінету.

    Учасники семінару відвідали та проаналізували заняття у середньо-старшій   групі за темою «Повітря та його властивості», яке  майстерно провела  Кобець Т.А.

          Діти молодшої групи порадували гостей вмілою інценізацією казки «Рукавичка», яку підготувала Вавриків Л.Г.

         Відповідно до роботи семінару Ракітіна Л.Г.  провела майстер-клас

... Читати далі »
Переглядів: 539 | Додав: sergei198708 | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)

19 лютого на базі Садівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів початкових класів.

          У практичній частині семінару учасники мали змогу побачити роботу творчої групи  вчителів, які працюють за педагогічною технологією «Росток»

       Змістовно та цікаво провела  урок з української мови у 3 класі Личкань Т.А., вчитель Садівської ЗОШ І-ІІІст., вчитель-методист). 

           Уміло, з творчим підходом, проведено майстер-клас «Введення в систему знань» (Яковлєва О. Т., вчитель Арбузинського НВК «Пролісок», вчитель-методист).

    Відповідно до програми  учасники семінару взяли участь у майстер-класах, які провели вчителі району:

- «Ігрові ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: sergei198708 | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)

Під таким гаслом 1 березня 2016 року на базі Новокрасненської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено практичний семінар вчителів початкових класів.

    У перший весняний день учасників семінару гостинно зустрів директор школи П’ятківський В.А.

        Розпочався семінар відвідуванням уроку з літературного читання у 4 класі, який майстерно провела Зубар І.В., вчитель Новокрасненської ЗОШ І-ІІІ ст., «старший вчитель»

        Після обговорення уроку учасники семінару переглянули презентацію «Оцінювання навчальних досягнень учнів початкових класів»,  представлену Юдкіною Н.Я, заступником директора.

     Цікаво та змістовно провела тренінг «Формування предметних компетентностей у дітей молодшого шкільного віку через контроль оцінювання навчальних досягнень»  П’ятківська Т.В., вчитель вищої категорії  Новок ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: sergei198708 | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)