Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Субота, 27.04.2024
Головна » 2015 » Червень » 17

   З 2 червня в ЗНЗ району  розпочали свою роботу 20 пришкільних таборів відпочинку. Протягом 14 днів у пришкільних таборах відпочинуть понад 700 учнів загальноосвітніх шкіл району. Виховна робота в таборах включатиме поєднання відпочинку, праці, спорту та пізнавальну, естетичну, оздоровчу діяльність учнів. Діти забезпечуватимуться  дворазовим харчуванням. Вартість сніданків та обідів на одну дитину  становитиме в середньому 15 грн. В Арбузинському НВК «Пролісок» діти будуть забезпечені 4-х разовим  харчуванням. Вартість дітодня становитиме 30 грн.

   З 3 по 5 червня  відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації в складі: Дерій В.В., в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту РДА, Старченко Н.І., Ракітіної Л.Г., методистів РМ ... Читати далі »

Переглядів: 671 | Додав: sergei198708 | Дата: 17.06.2015 | Коментарі (0)

   Міжнародний день захисту дітей святкується щорічно 1 червня і вважається одним з найстаріших міжнародних свят. В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року.

   Це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.

   2 червня в Арбузинці, на стадіоні «Колос», до Міжнародного Дня захисту дітей відбулася  святково-розважальна програма «Ми-щасливі діти». На свято приїхали діти з 20  пришкільних  таборів відпочинку  навчальних закладів району, були присутні в ... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: sergei198708 | Дата: 17.06.2015 | Коментарі (0)

    30-31 травня  в загальноосвітніх школах І-ІІІ ступенів  відбулися випускні вечори. 97 випускників за одинадцять років навчання пройшли надзвичайно важливий етап і прийшов час прощатися зі школою. Попереду – самостійний шлях, самостійне життя.  Зі святом випускників, батьків та вчителів привітали представники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Випускникам  побажали успішно здати зовнішнє незалежне оцінювання та продовжити навчання у вищих навчальних закладах, здобути професію до душі,  стати кваліфікованими спеціалістами в різних сферах  і  працювати на благо та розвиток Батьківщини. Отож, йдучи в дорогу життя, щоб ніколи не забували мамину колискову пісню, рідну солов’їну мову, мальовниче село, друзів,  рідну школу, вчителів... А ще побажали щастя та успіхів у житті, нових звершень, перемог та божої бла ... Читати далі »

Переглядів: 587 | Додав: sergei198708 | Дата: 17.06.2015 | Коментарі (0)

      29 травня у навчальних закладах району пролунав Останній дзвоник. Із закінченням навчального року учнів, вчителів та батьків привітали представники органів виконавчої влади району та органів місцевого самоврядування. Побажали всім учням веселих та незабутніх літніх канікул, добре відпочити, оздоровитися  і набратися сил на новий навчальний рік, а випускникам - успіхів у складанні ЗНО при вступі до вищих навчальних закладів, міцної сили духу та впевненості у собі. Також висловили подяку батькам та педагогічним колективам за їх відданість дітям, увагу, любов та турботу.

     Директори шкіл вручили учням дипломи та грамоти за участь та перемогу у Всеукраїнських конкурсах: «Лелека&raqu ... Читати далі »

Переглядів: 553 | Додав: sergei198708 | Дата: 17.06.2015 | Коментарі (0)