Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Субота, 20.04.2024
Головна » 2015 » Червень » 17 » День захисту дітей
15:23
День захисту дітей

   Міжнародний день захисту дітей святкується щорічно 1 червня і вважається одним з найстаріших міжнародних свят. В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року.

   Це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.

   2 червня в Арбузинці, на стадіоні «Колос», до Міжнародного Дня захисту дітей відбулася  святково-розважальна програма «Ми-щасливі діти». На свято приїхали діти з 20  пришкільних  таборів відпочинку  навчальних закладів району, були присутні вчителі, батьки та гості. Всього було залучено до святкового заходу 456 дітей.

   Зі святом  всіх присутніх привітали голова Арбузинської РДА  Палій О.В., голова Арбузинської районної ради Захарченко В.А., селищний голова Травянко Є.В., які побажали дітям веселих канікул, міцного здоров’я, сонячного мирного неба.

   Дітвору розважали веселими конкурсами та загадками «бременські музики» (працівники районного Будинку культури та міського клубу); співали пісень: вихованці дитячої музичної школи, працівники РБК та МК,  дитячі вокальні ансамблі «Промінчик» та «Чорнобривчик»; розважали гуморесками, танцювали ансамбль «Батерфляй» (Костянтинівський МБК), учні 10-го класу Арбузинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1; провели флеш-моб вихованці хореографічної студії НВК «Пролісок»; продемонстрували свої здібності учасники дитячого ансамблю ложкарів «Стукотки» (РБК).

   Працівники Будинку творчості школярів та керівники гуртків ЗНЗ району підготували для дітей квест «Як козаки та козачки скарб шукали». У квесті взяли участь 6 команд пришкільних таборів відпочинку з Арбузинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Арбузинської ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2 ім. Т.Шевченка, Арбузинського НВК «Пролісок», Садівської ЗОШ І-ІІІ ст., Кавунівської ЗОШ І-ІІ ст. та Полянської ЗОШ І-ІІ ст. В ході квесту діти танцювали, співали козацькі пісні, малювали, відгадували загадки, змагалися. По завершенню заходу знайшли скарб - морозиво.

   До уваги дітей  та присутніх  були представлені показові виступи МНС та спецзагону «Скорпіон» м.Южноукраїнська. Діти розважалися на атракціонах, тренувалися на тренажерах. Між юнаками 2004 року народження проведено  спортивні змагання з футболу. Кожна школа в цей день отримала в подарунок футбольний м’яч та солодощі.

    Всюди гучно лунав дитячий сміх, сяяли дитячі посмішки та горіли маленькі оченята в очікуванні нового дива, яке відбувається тільки в дитинстві.

Переглядів: 675 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]