Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Понеділок, 06.05.2024
Головна » 2015 » Березень » 12 » Семінар вчителів математики
17:47
Семінар вчителів математики

Семінар вчителів математики

На базі Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст., 04 березня 2015 року, відбулося чергове засідання постійно діючого семінару вчителів математики району з проблеми “Впровадження інформаційно-комунікаційних технологій як засобу формування проектно-технологічного мислення учнів”. Метою семінару було обґрунтувати важливість впровадження ІКТ у навчальному процесі, показати можливості застосування мультимедійних технологій на різних етапах уроку, впровадження проектної технології.

Микульшина С.М., вчитель математики і директор Семенівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,  ознайомила присутніх із основними напрямками роботи закладу та  презентувала метод проектів – як освітню технологію. Наступним етапом семінару був практичний модуль, який підготувала і провела Зубенко Н.І. Над проектом “Додатні та від’ємні числа. Теорія і сьогодення”  працювали чотири групи учнів: «Мандрівники», «Теоретики», «Практики» та «Шукачі цікавого». Учасники проекту презентували свої роботи. Група «Мандрівники» презентувала історію виникнення додатних та від’ємних чисел. Група «Практики» продемонструвала відео – фільм, в якому учениця взяла інтерв’ю у вчителів фізики, хімії, історії та географії  щодо використання від’ємних та додатних чисел на уроках. Група «Теоретики» виготовила буклет «Додатні та від’ємні числа». Група «Шукачі цікавого» презентувала збірку задач, яку розробили учасники цього проекту.

Учасники семінару відзначили високу майстерність вчителів математики Микульшиної С.М. і Зубенко Н.І. та високий рівень підготовки учнів, висловили подяку адміністрації школи, педагогічному та учнівському колективам за теплий прийом і чудові умови, що були створені для проведення заходу.

Переглядів: 539 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]