Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Понеділок, 29.04.2024
Головна » 2014 » Квітень » 17 » Семінар вчителів фізики та природознавства
17:33
Семінар вчителів фізики та природознавства

Семінар вчителів фізики та природознавства

         15 квітня 2014 року на базі Воєводської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар вчителів фізики та природознавства на тему «Особливості застосування засобів мультимедійних технологій». У семінарі взяли участь методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Арбузинської райдержадміністрації Гриценко В.В., вчителі фізики та природознавства загальноосвітніх шкіл району.

         Учасники семінару побували на уроці природознавства у 5 класі на тему «Різноманітність середовищ життя. Наземно-повітряне середовище, пристосування живих організмів до життя у ньому». Урок, який провела вчитель І категорії Колодінська Тетяна Василівна, досконало продуманий, проведений на належному понятійному рівні, а учні класу продемонстрували високий рівень знань, умінь та навичок.

         Продовженням семінару став виховний захід «Суд над ядерною  енергією», який підготували вчитель фізики Шевченко Любов Іванівна (вчитель вищої категорії, «старший вчитель) та учні 9-11 класів. Тема заходу відзначається актуальністю сучасності, перейнята екологічними проблемами довкілля.

Наступним етапом семінару було відвідування шкільного історико-краєзнавчого музею с.Воєводське. Присутні мали змогу побачити велику спільну роботу учительського та учнівського колективів.

На завершення семінару методист РМК відділу освіти, молоді та спорту Арбузинської райдержадміністрації Гриценко В.В. провела брейн-ринг, на якому активними учасниками були вчителі Кавунівської, Новоселівської та Рябоконівської шкіл.

Семінар пройшов на належному науково-методичному рівні.

Переглядів: 619 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]