Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Неділя, 28.04.2024
Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Семінар-практикум вчителів світової літератури
15:35
Семінар-практикум вчителів світової літератури

Про технологію проектування

         У сучасній дидактиці вважається, що вміння використовувати метод проектів є показником високої кваліфікації вчителя, а сам метод – прогресивною технологією навчання та розвитку учнів. У цьому сенсі говорять про технологію проектування як технологію ХХІ століття.

         Семінари-практикуми -  чудове навчання для педагогів. На  базі Садівської ЗОШ І-ІІІ ст. 28 жовтня 2014 року був підготовлений семінар для вчителів світової літератури. Учні школи радо зустрічали гостей.  Учасники семінару мали змогу поринути в атмосферу творчості, що панувала на  уроці світової літератури в 11 класі за темою: «Михайло Булгаков. Роман «Майстер і Маргарита» як вершина творчості письменника. Проблематика та система образів», який підготувала учитель світової літератури Садівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лобова Людмила Миколаївна.

         Презентацію проектної діяльності на уроці світової літератури у 6 класі представила вчитель Бойчук Любов Борисівна. Після аналізу відкритої презентації вчителів Садівської ЗОШ І-ІІІ ст. методист РМК Лаврик Л.І. повідомила про основні вимоги до використання методу проекту на уроках світової літератури. Розробили методичні рекомендації з даної теми.

         При обміні досвідом педагоги звернули увагу на особливості підручника для 6 класу, вимоги нової програми.

          Корисно, цікаво попрацювали вчителі  світової літератури району. 

Переглядів: 721 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]