Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Понеділок, 29.04.2024
Головна » 2014 » Травень » 6 » Районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи та педагогів-організаторів
09:21
Районний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи та педагогів-організаторів

Районний семінар заступників директорів 

з навчально-виховної роботи та педагогів-організаторів

          В Агрономійській ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний  семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи  на тему: «Робота педагогічного колективу школи за проектними технологіями». 

          В роботі семінару взяли участь завідувач РМК відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Федорова Н.П., методист РМК відділу освіти, молоді та спорту РДА Старченко Н.І., заступники директорів з навчально-виховної роботи та педагоги-організатори загальноосвітніх шкіл району.

          Під час семінару було розглянуто питання щодо організації методичної роботи з педагогічними працівниками за методичним проектом. Опрацьовано матеріали щодо створення методичного проекту роботи з молодими вчителями. Створено методичний проект щодо впровадження нового Державного стандарту в 6 класі «Шестикласник».

          З виконанням програми «Основні орієнтири виховної роботи в школі» ознайомила заступник директора з виховної роботи Кутейнікова Світлана Сергіївна. Проведено тестування «Досягнення успіху в житті та роботі».

          Презентацію проекту «Допрофільна підготовка та профільне навчання в школі» підготувала заступник директора школи з НВР Годорожа Л.В. Присутні мали змогу ознайомитися з дослідницьким проектом «Золотий переріз», який презентувала учениця 11 класу Дереновська Тетяна.

          У виховному заході «Шлях Кобзаря – це шлях народу» учні розкрили велич і безсмертя поета, світового генія, майстра слова Т.Г.Шевченка, показали красу і неперевершеність його творів. Вокальний колектив «Водограй» (керівник Копайгородська Г.С.) зачарував своїми піснями. В заході взяли участь учні 5-11-х класів.

Семінар було проведено на високому організаційному та методичному рівні.

 

Переглядів: 1074 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]