Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Понеділок, 29.04.2024
Головна » 2014 » Лютий » 26 » Партнерство навчального закладу та сім'ї
15:14
Партнерство навчального закладу та сім'ї

 Партнерство навчального закладу та сім'ї

    18 лютого 2014 року в Арбузинському районі відбулося засідання науково-методичної ради на тему: «Про діяльність методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації щодо роз’яснювальної роботи у контексті нових підходів до змісту освіти». В роботі взяли участь Літвін С.М., заступник департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації, Старєва А.М., директор Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, завідувачі та методисти лабораторій МОІППО, Захарченко В.А., голова районної ради, Ружанська Л.С., начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА, член батьківської ради Арбузинської  ЗОШ ІІ-ІІІст. №2 Будулуца Г.П., директори загальноосвітніх і позашкільних закладів, завідувачі дошкільних закладів, батьки, вчителі, вихователі ДНЗ.

     У великому залі Арбузинської РДА пройшла пленарна частина засідання, де були розкриті питання: «Про діяльність методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації щодо роз’яснювальної роботи в контексті нових підходів до змісту освіти», «Про стан розвитку освіти в Арбузинському районі», «Співпраця школи та сім’ї  у забезпеченні якісної освіти»

      Практико-презентаційна складова заходу відбулася в Арбузинському НВК «Пролісок». До уваги гостей  представлено: презентація закладу, відкриті заняття, уроки, ток-шоу «Рецепт дитячого щастя», батьківська трибуна.

     Методичний захід пройшов на високому професійному рівні. Він став реальним підтвердженням партнерства влади, науковців, батьків та педагогів.

Батьки отримали кваліфіковану допомогу методистів, науковців, психологів із питань виховання, навчання та розвитку своїх дітей.

Усі учасники заходу дійшли висновку, що взаємодія сім’ї і школи є актуальним вирішальним чинником становлення особистості нових членів суспільства, які є для нас -  найголовнішими.

Переглядів: 581 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]