Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Неділя, 28.04.2024
Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Навчаються керівники шкіл
15:53
Навчаються керівники шкіл

Навчаються керівники шкіл

     22  жовтня  2014 року  на базі Костянтинівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбувся бенчмаркінг директорів ЗНЗ з питання  «Нові  підходи  до організації підвищення професійної компетенції керівних кадрів в умовах реалізації Державного стандарту початкової та базової загальної середньої освіти».

     Костянтинівська ЗОШ гостинно зустріла учасників  методичного заходу. Керівники шкіл ознайомилися з виставкою педагогічних надбань вчителів школи та новинками науково-методичної літератури, оглянули виставку декоративно-ужиткового мистецтва.

     Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ружанська Л.С. ознайомила  присутніх з програмою бенчмаркінгу. З вітальним словом до присутніх звернувся голова Костянтинівської селищної ради Коляда М.В.

     Під час відкритої презентації досвіду роботи вчителів закладу  з реалізації  державного стандарту початкової та базової загальної середньої освіти керівники шкіл побували на уроці природознавства у 1 класі, відвідали  творчу майстерню  вчителя початкових класів  Гук О.М.,  яка працює за  науково-педагогічним проектом «Росток». Цікаво та змістовно пройшов  урок історії в краєзнавчому музеї, де діти  і керівники шкіл могли  доторкнутись  до історичних джерел, до історії козацтва нашого краю.

     Під час методичного заходу був презентований досвід кращих педагогів школи, зроблено аналіз показових уроків.

     У своєму виступі  начальник відділу освіти, молоді та спорту Л.С.Ружанська  звернула увагу керівників навчальних закладів на нові підходи  до організації  підвищення  професійної компетентності керівних кадрів, на формування управлінської культури.

     Директор Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів поділилась досвідом створення у педагогічному колективі  інноваційного середовища, розповіла про шляхи модернізації управлінської діяльності керівників шкіл.

     Учасники бенчмаркінгу  брали активну участь в усіх формах роботи заходу.

Переглядів: 493 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]