Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Неділя, 28.04.2024
Головна » 2014 » Жовтень » 9 » Науково-педагогічний проект «Росток»
11:08
Науково-педагогічний проект «Росток»

Науково-педагогічний проект «Росток» -   в дії

«Росток» – це цікаво. «Росток» – це цікаве, творче навчання, яке ґрунтується на засадах особистісно зорієнтованого й компетентнісного підходів; формує здібності до саморозвитку та самореалізації особистості на засадах  інтеграції, діяльнісного підходу до навчання та виховання. І це цікаво нашим вчителям і учням, які апробовують нові педагогічні технології, розроблені за програмою науково-педагогічного проекту «Росток».

23 вересня 2014 року на базі опорної початкової школи в Арбузинському НВК «Пролісок» проходив методичний транзит «Арбузинка – Братське – Костянтинівка – Садове - Семенівка». Адміністрація закладу створила педагогічні та психологічні умови для забезпечення успішного проведення експериментальної роботи. Вчителі початкових класів обмінювалися досвідом, думками, розробляли методичні рекомендації, поради, обговорювали плани на майбутнє. Працюючи разом,  вчителі мають змогу підвищувати свій професійний рівень, свою майстерність. Педагоги, які працюють  у проекті «Росток», як і їхні діти, організовують пошукову  і творчу роботу, спостерігають, досліджують, моделюють.

Чудову демонстрацію роботи з власного досвіду показала вчитель 2-Б класу Яковлєва Ольга Тимофіївна, яка провела урок української мови за темою: «Мова як засіб спілкування».

Всім було корисно, потрібно та цікаво.

 

Переглядів: 606 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]