Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Субота, 27.04.2024
Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Акція Діти воїнам-захисникам
17:02
Акція Діти воїнам-захисникам

Ми за єдину Україну!

Люблять батьківщину не за

те, що вона велика, а за те, що своя.     

     З першого вересня в загальноосвітніх школах району проходила акція «Діти – воїнам-захисникам». В рамках акції було проведено благодійні ярмарки, в  ході яких зібрано кошти в сумі 24483 грн., які були передані на допомогу пораненим бійцям, підтримку сімей, члени яких знаходяться в зоні АТО.                                          

                                               Солдате український , я за тебе

                                               Щодня благаю Бога і молю,

                                               Щоб захистив жовте поле, синє небо,

                                               І щоб живим лишився ти в бою!

     Активно були залучені школярі та старшокласники до  Всеукраїнської акції «Лист пораненому», в  ході якої  писали листи, складали вірші, оформляли малюнки, виготовляли власні вироби і передавали військовослужбовцям, які отримали поранення внаслідок виконання бойових завдань, в рамках проведення заходів антитерористичної операції і проходять лікування та реабілітацію у військовій частині А2428.

     17 жовтня на стадіоні «Колос» в смт Арбузинка відбувся заключний благодійний концерт в підтримку Збройних Сил України «Ми за єдину Україну». Учні старших класів Арбузинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Арбузинської ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2 взяли участь у патріотичному флешмобі, по закінченню якого було винесено Державний Прапор України, як символ національної єдності, честі, гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення українського народу.

     Перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Володимир Анатолійович Неграй і голова районної ради Віктор Анатолійович Захарченко вручили подяки педагогічному та учнівському колективу Арбузинської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, Арбузинської ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2, Арбузинського НВК «Пролісок» та колективу районного Будинку творчості школярів за  виявлений патріотизм, доброту, милосердя, активну участь у волонтерському русі та  організацію благодійних концертів в підтримку воїнів, які знаходяться в зоні АТО.

     Хвилиною мовчання вшановано всіх, хто загинув під час виконання антитерористичної операції, хто виборював щастя та свободу нашої України.

     Всіх присутніх порадував виступ вихованців Школи мистецтв.                                          

Методист відділу освіти, 

молоді та спорту  Старченко Н.І.

,

Переглядів: 694 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]