Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2016 » Березень » 24 » Сучасні форми і методи викладання англійської мови у загальноосвітніх школах району
12:30
Сучасні форми і методи викладання англійської мови у загальноосвітніх школах району

22 березня у відділі освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відбувся районний семінар вчителів іноземної мови на тему: «Сучасні форми і методи викладання англійської мови у загальноосвітніх школах району». В роботі семінару взяли участь Багдасарян С.А.,  завідувач РМК відділу освіти, молоді та спорту, Старченко Н.І., методист РМК, Крамаренко В.М., керівник районного методичного об׳єднання вчителів іноземної мови  та 17 вчителів  навчальних закладів району.

Настановчу нараду провела методист відділу освіти, молоді та спорту РДА Старченко Н.І., яка ознайомила присутніх із «GO GLOBAL Національною програмою вивчення та популяризації  іноземних  мов», адже 2016 рік оголошено Роком англійської мови в Україні. У школах району розроблено і затверджено заходи на 2016 рік, що будуть спрямовані на активізацію вивчення учнями англійської мови,  допоможуть їм покращити власні знання та підвищити інтерес до вивчення мови, яка є мовою міжнародного спілкування.  У 7-ми навчальних закладах району (Арбузинська ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Арбузинська ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2 ім. Т.Шевченка, Агрономійська ЗОШ І-ІІІ ст., Воєводська ЗОШ І-ІІІ ст., Семенівська ЗОШ І-ІІІ ст, Садівська ЗОШ І-ІІІ ст. та Новоселівська ЗОШ І-ІІІ ст.) для учнів 5-8-х класів  будуть функціонувати літні мовні табори, що покликані спонукати школярів практично застосовувати знання з англійської мови, які отримані протягом навчального року. Педагоги таборів творчо підійдуть до організації роботи зі школярами і створять для них цікаве й змістовне англомовне дозвілля.

В ході семінару проведено урок англійської мови у 6 класі на тему: «Спорт у шкільному житті» (Фурдуй І.С,  вчитель Мар’янівської ЗОШ І-ІІ ст.). У практичній частині проведено майстер-клас «Визначні місця Лондона», який підготувала Крамаренко В.М., вчитель Арбузинської ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2 ім. Т.Г.Шевченка. Своїм досвідом роботи «Використання рольових ігор для учнів у навчанні діалогічного мовлення» поділилися Бондаренко М.С., вчитель англійської мови Садівської ЗОШ І-ІІІ ст. Весело і жваво було проведено фізкультхвилинку. Досвідом роботи з питання «Розвитку творчої особистості шляхом впровадження інноваційної технології та урізноманітнення форм і методів у виробленні граматичних навичок при вивченні англійської мови» поділилася Коваленко Н.М., вчитель англійської мови Воєводської ЗОШ І-ІІІ ст. Під час проведення семінару  вчителі  мали  змогу обмінятися своїм досвідом  та звернути увагу на особливості підготовки учнів 9-х та 11-х класів до ДПА з англійської мови.

Вчителі іноземної мови мали змогу побувати на зустрічі зі скаутами, які прибули з Німеччини. Корисною та цікавою була зустріч з німецькими школярами. Семінар проведено змістовно, на високому методичному рівні.

Переглядів: 696 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]