Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2016 » Березень » 24

Сьогодні, коли наша країна робить ставку на молодь, важко знайти більш потрібну справу, ніж допомога молоді в можливості реалізувати себе, дати їй зрозуміти, що вона в силах змінювати стан справ в нашому суспільстві. Так, під егідою Всесвітньої організації скаутського руху та на кошти добровільних пожертвувань громадська організація Миколаївський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національна організація скаутів України» допомагає молоді реалізувати себе і навчає бути корисними суспільству.
          20 березня відбулося урочисте відкриття міжнародної програми у Первомайському районі Миколаївської області, на якому були присутні 12 скаутів з загону «Horse» із м. Харсефельд, республіки Німеччина. На території національного природного парку «Бузький Гард» був організований майданчик, де понад 70 учасників змогли власноруч посадити ділянку лісу, в ігровій формі позна ... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: sergei198708 | Дата: 24.03.2016 | Коментарі (0)

22 березня у відділі освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відбувся районний семінар вчителів іноземної мови на тему: «Сучасні форми і методи викладання англійської мови у загальноосвітніх школах району». В роботі семінару взяли участь Багдасарян С.А.,  завідувач РМК відділу освіти, молоді та спорту, Старченко Н.І., методист РМК, Крамаренко В.М., керівник районного методичного об׳єднання вчителів іноземної мови  та 17 вчителів  навчальних закладів району.

Настановчу нараду провела методист відділу освіти, молоді та спорту РДА Старченко Н.І., яка ознайомила присутніх із «GO GLOBAL Національною програмою вивчення та популяризації  іноземних  мов», адже 2016 рік оголошено Роком англійської мови в Україні. У школах району розроблено і затверджено заходи на 2016 рік, що будуть спрямовані на активізаці ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: sergei198708 | Дата: 24.03.2016 | Коментарі (0)