Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Вівторок, 30.04.2024
Головна » 2014 » Квітень » 28

Районний семінар вчителів іноземної мови

         В Арбузинській ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2 відбувся семінар вчителів іноземної мови  на тему: «Сучасні підходи до організації навчально-виховного процесу з іноземної мови в контексті загальноєвропейських рекомендацій із мовної освіти».  

В роботі семінару взяли участь методист РМК відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Старченко Н.І. та вчителі іноземної мови загальноосвітніх шкіл району. Урок англійської мови у п’ятому класі на тему: «Свята у Великій  Британії» провела вчителька вищої категорії, переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2012» в номінації «Іноземна мова» Крамаре ... Читати далі »

Переглядів: 626 | Додав: sergei198708 | Дата: 28.04.2014 | Коментарі (0)

 Семінар практичних психологів

            Відповідно до річного плану районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту РДА  18 квітня 2014 року на базі Арбузинського НВК ЗНЗ І ст.- ДНЗ «Пролісок» відбувся семінар практичних психологів на тему: «Готовність дітей дошкільного віку до навчання у школі».

         У змістовій частині  семінару практичним психологом відділу освіти, молоді та спорту Арбузинської райдержадміністрації Сомик Анастасією Сергіївною висвітлено такі питання: психологічна готовність дітей до школи; компоненти готовності  дитини до навчання у школі; нормативно-правове забезпечення психологічного ... Читати далі »

Переглядів: 582 | Додав: sergei198708 | Дата: 28.04.2014 | Коментарі (0)

           24 квітня 2014 року на базі Новоселівського  ДНЗ відбувся семінар завідувачів дошкільних навчальних закладів району на тему: «Система трудового виховання   дітей дошкільного віку»

      Семінар був проведений  з метою сприяння підвищенню фахового рівня, професійної компетентності педагогів з організації трудової діяльності дітей у дошкільному навчальному закладі.

          Учасники семінару переглянули заняття в старшій групі «Як козаки скарби шукали» та організовану працю для дітей  на ділянці  «Гарбузові родичі», взяли участь у дискусійній трибуні на тему: «Співпраця дошкільного закладу, батьків, громадськості у безпечному трудовому вихованні дітей дошкільного віку&r ... Читати далі »

Переглядів: 653 | Додав: sergei198708 | Дата: 28.04.2014 | Коментарі (0)