Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2015 » Березень » 2 » Змагання з волейболу серед команд міст і районів області присвячені Міжнародному Жіночому Дню 8 березня
16:20
Змагання з волейболу серед команд міст і районів області присвячені Міжнародному Жіночому Дню 8 березня

У спортивному залі Арбузинської дитячо-юнацької спортивної школи відбулись змагання з волейболу серед команд міст і районів області присвячені Міжнародному Жіночому Дню 8 березня, які організовані та проведені дирекцією Арбузинської ДЮСШ. У змаганнях взяли участь 5 команд дівчат з спортивних шкіл Миколаєва, Вознесенська, Южноукраїнська, Арбузинки та Новокрасного.

Змагання проводилися у двох вікових групах: старшій (1998-1999 р.н.) та молодшій (2000-2001 р.н.). До фіналів змагань в обох групах пройшли команди Миколаївської та Арбузинської ДЮСШ.

В напружених та цікавих фінальних двобоях перемогу і серед старших і серед молодших вибороли юні вихованки Миколаївського волейболу. Другими стали, відповідно, дві Арбузинські команди. Третє місце в молодшій групі посіли гості з Вознесенська, у старшій  - ще одна команда Арбузинської дитячо-юнацької спортивної школи, вихованки відділення волейболу з Новокрасного.

Дирекція Арбузинської ДЮСШ (директор Пигида П.М.) висловлює вдячність за допомогу в організації та проведенні турніру Арбузинському селищному голові Травянку Є.В., голові фермерського господарства «ВІЇТЄВИ» пану Сергію та директору Арбузинської ЗОШ ІІ-ІІІ ст. № 2 ім.Т.Г.Шевченка Ікленко В.В.

Переглядів: 527 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]