Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2015 » Лютий » 9 » Залік Спартакіади школярів Арбузинського району в 2014-2015 навчальному році
14:56
Залік Спартакіади школярів Арбузинського району в 2014-2015 навчальному році

     6 лютого 2015 року відділом освіти, молоді та спорту Арбузинської райдержадміністрації були проведені змагання з баскетболу серед команд юнаків та дівчат, в залік Спартакіади школярів Арбузинського району в 2014-2015 навчальному році. На урочистій церемонії відкриття  право підняти державний Прапор України під звуки державного Гімну було, традиційно, надано капітанам команд-переможницям змагань минулого року - учням Семенівської загальноосвітньої школи. З вітальним словом до учасників змагань звернулись методист відділу освіти, молоді та спорту А.В.Васильєв та головний суддя змагань С.Г.Різун.
     Основною метою змагань було залучення учнів до регулярних занять баскетболом, підведення підсумків позакласної роботи, а також відбір кандидатів до збірної команди району для участі в обласних змаганнях.

     6 команд юнаків і 5 команд дівчат прибули до Костянтинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів щоб визначити кращого. Ігри проходили емоційно та напружено, кожна команда боролася за призове місце. Колова система проведення змагань дозволила максимально об’єктивно визначити переможців та призерів. Якісно працювали судді змагань Різун С.Г. та Казімір О.В.
     Напруженими і цікавими іграми були зустрічі фіналістів – команд Семенівської та Іванівської шкіл. Той факт, що саме ці команди потрапили до фіналу і серед юнаків і серед дівчат говорить про цілеспрямовану, систематичну та продуктивну роботу в даному напрямку вчителів фізичної культури Ягніченка Миколи Миколайовича (Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Казіміра Олександра В’ячеславовича (Семенівська ЗОШ І-ІІІст.). Географічні сусіди є запеклими та непримиримими суперниками на спортивних майданчиках з різних видів спорту. Цього разу сильнішими виявились юнаки та дівчата з Семенівки.
     Завершилися змагання урочистим нагородженням, яке провів головний суддя змагань Різун Сергій Григорович, вчитель фізичної культури Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Переможці отримали грамоти та перехідні Кубки. Кращі гравці змагань Трофімов Павло та Карнаух Ангеліна були відзначені окремими грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.
        За результатами змагань місця розподілились таким чином:

 

Юнаки:

1 місце – Семенівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

2 місце – Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

3 місце – Садівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

4 місце – Костянтинівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

5 місце – Арбузинська ЗОШ ІІ-ІІІ ст. № 2 ім. Т.Г.Шевченка;

6 місце – Новоселівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Дівчата:

1 місце – Семенівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

2 місце – Іванівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

3 місце – Новоселівська ЗОШ І-ІІІ ст.;

4 місце – Садівська ЗОШ І-ІІІ ст.;
5 місце – Костянтинівська ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Вітаємо переможців та призерів змагань і бажаємо їм натхнення у досягненні спортивних вершин.


Методист РМК                                                        А.В.Васильєв

 

Переглядів: 522 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]