Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2016 » Травень » 5 » Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»
09:18
Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

«Нести радість людям, бути уважними, все робити від чистого серця, поліпшувати життя оточуючих людей» – головні завдання волонтерів.     

            У  квітні 2016 року  8 волонтерів, з числа учнів 9-го  класу  Арбузинської ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів  № 2 ім. Т.Г.Шевченка  ( Петренко Станіслав, Шарата Дарія, Лук’яненко Олександра, Ракітіна Катерина) та студентів Арбузинського  професійно-аграрного ліцею ( Пронін Вадим, Дяченко Яна, Дяченко Максим, Мішина Любов), були задіяні до роботи волонтерів 11-ї Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» для придбання медичного обладнання у реанімаційне відділення Миколаївської обласної дитячої лікарні, для надання невідкладної  допомоги дітям.        

            Студенти Арбузинського ПАЛ та учні загальноосвітніх шкіл району  взяли активну участь у  Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця». У школах були проведені загальношкільні  лінійки, благодійні ярмарки, спортивні змагання, турніри, виставки.  В ході акції зібрано 7928, 00 грн.( сім тисяч дев’ятсот двадцять вісім грн.00 коп.)

            Учнівським та педагогічним колективам шкіл району були вручені подяки  від голови правління ВБФ «Серце до серця» за участь в акції «Серце до серця», за розвиток благодійності в Україні, за оптимізм та віру в добру справу, за доброту та безкорисливість, за щирість вчинків до людей, що потребують допомоги.  

            Фотоматеріали про проведення акції розміщено на  сайтах загальноосвітніх шкіл району.

Переглядів: 673 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]