Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2016 » Листопад » 22 » ВІДКРИТТЯ КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2017"
09:36
ВІДКРИТТЯ КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2017"

15 листопада 2016 року на базі Арбузинської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2 ім. Т.Г. Шевченка відбулося урочисте відкриття І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017», що проводиться відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту  Арбузинської РДА від 20.10.2016р. №367 «Про проведення І (районного) туру   Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017».

    Мета конкурсу - виявлення і підтримка творчої вчительської праці, широкої  популяризація кращих педагогічних здобутків, підвищення професійної компетентності та ролі вчителя в умовах реформування освітньої галузі.

З вітальним словом до учасників Конкурсу звернулася завідувач районним методичним кабінетом Багдасарян С.А., яка зазначила, що серед конкурсантів немає людей випадкових. Це насамперед, вчителі, які завдяки своїй невтомній праці, високому професіоналізму, любові до своєї професії та дітей домоглися найкращих результатів та зараз серед нас. Голова райкому профспілки освітян району Михайлик Надія Іванівна побажала учасникам успіхів та перемоги. Конкурс «Учитель року» з одного боку - це змагання, яке передбачає вибір кращого вчителя - професіонала, який вміє зацікавити учнів, заохотити до навчання , а з іншого – свято вчительської душі: великої, доброї та чуйної.

            Вісім досвідчених, енергійних, завзятих, небайдужих учителів із семи загальноосвітніх навчальних закладів району виявили  бажання позмагатися  цьогоріч за почесне звання переможця  районного туру «Учитель року – 2017» в номінаціях «Початкова освіта», «Біологія», «Музичне мистецтво», «Інформатика». Для них участь у конкурсі педагогічної майстерності є чудовою нагодою заявити про себе як фахово компетентну і творчу особистість, розкрити свої професійні здібності і напрацювання. Адже вони – справжні майстри педагогічної справи, закохані у шкільний світ, осяяні світлом знань, одухотворені творчістю, із ледь помітним трепетним хвилюванням  та щирою посмішкою від усвідомлення радості спілкування.

У районному турі конкурсанти вже третій день проводять   відкриті уроки, майстер-класи, представляють навчальні проекти, виконали практичні роботи.

 

Бажаємо Вам наснаги, творчості та наполегливості на шляху до перемоги!

Переглядів: 611 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]