Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Четвер, 28.03.2024
Головна » 2016 » Березень » 25 » Удосконалення професійної майстерності вчителів початкових класів
12:37
Удосконалення професійної майстерності вчителів початкових класів

23 березня 2016 року на базі Арбузинського НВК «Пролісок» проведено методичний Фестиваль педагогічної творчості вчителів початкових класів  «Нестандартний урок: компетентнісний підхід», який зібрав понад 80 педагогічних працівників загальноосвітніх шкіл, з метою розвитку творчого потенціалу та удосконалення професійної майстерності  вчителів з питань навчально-виховного процесу у початкових класах.

       Відкрила Фестиваль Дерій В.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Арбузинської райдержадміністрації, яка побажала вчителям плідної праці та якнайкраще продемонструвати свою педагогічну майстерність.

       Програма фестивалю була цікава й насичена. У кожної творчої групи учасників було своє розуміння підходів щодо розкриття навчальної теми.  Але усіх об’єднувало спільне завдання – продемонструвати свою вправність у проведенні нетрадиційного уроку, застосуванні особистісно-орієнтованої технології навчання та формуванні життєвих компетентностей в учнів початкової школи.

        Усіх присутніх вразив дух Фестивалю, піднесений настрій учасників, їхнє бажання удосконалюватись заради спільної справи – навчання дітей, підготовки їх до входження у світ дорослих, до розв’язування в майбутньому життєвих проблем.

      Переможці у різних номінаціях отримали подарунки та  грамоти.

      Експерти, які оцінювали виступи учасників дали високу оцінку проведенню методичного заходу та порекомендували щорічно проводити такий Фестиваль.

Переглядів: 527 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]