Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2014 » Грудень » 15 » Сучасний погляд на освіту: від традицій до інновацій
09:55
Сучасний погляд на освіту: від традицій до інновацій

Сучасний погляд на освіту:

від традицій до інновацій

Методичний транзит  «Арбузинка – Братське – Костянтинівка – Садове – Семенівка» - 3

Сучасний навчально-виховний процес складно уявити без використання сучасних інноваційних технологій.

Арбузинські та Братські вчителі навчаються за сучасними педагогічними технологіями, обмінюючись  власним досвідом.

В Арбузинському районі  за науково-педагогічним проектом "Росток" працюють вчителі-експериментатори в 4 школах: Арбузинський НВК «Пролісок», Костянтинівська ЗОШ І-ІІІ ст., Садівська ЗОШ І-ІІІ ст. та Семенівська ЗОШ І-ІІІ ст.

«Пролісок» працює за даним проектом з 2013 року, а Костянтинівська, Садівська і Семенівська ЗОШ з 2014 року. Основою даного проекту є інтегративно-діяльнісний підхід до формування інноваційного мислення  як учня, так і вчителя.

Педагоги, які працюють за проектом “РОСТОК”: Яковлєва О.Т., Гук О.М., Личкань Т.А., Лихіцька В.Г., -  набувають творчого натхнення, особистісного розвитку, досягають успіхів у своїй діяльності та радіють першим успіхам своїх учнів.

11 грудня 2014 року відбувся практичний семінар у Костянтинівській ЗОШ І-ІІІ ст.

У роботі семінару взяли участь методисти РМК Лаврик Л.І., Ракітіна Л.Г., учителі-експериментатори, вчителі творчої групи «Росток» та гості з Братського району.

Гук Ольга Миколаївна, учитель-експериментатор, провела урок з предмету «Навколишній світ» у 1 класі. Першокласники за 35 хвилин отримували необхідні знання через  різноманітні способи активізації сприйняття об’єктів і явищ навколишнього світу: спостереження, досліди, самостійний пошук інформації та інші види розумової діяльності

Яковлєва Ольга Тимофіївна підготувала і провела тренінгове заняття «Професійно вдосконалюємося», на якому учасники семінару виконували вправи, що необхідні для оволодіння сучасною інтегративною технологією.

Результатом роботи було створення  колажей за методичною картою.

Відвідавши  Костянтинівський ДНЗ «Ромашка», учасники семінару обмінювалися досвідом щодо наступності між дошкільною та початковою освітою.

Переглядів: 667 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]