Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Вівторок, 16.04.2024
Головна » 2016 » Квітень » 5 » Семінар вчителів математики та інформатики
11:37
Семінар вчителів математики та інформатики

На базі Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст., 1 квітня 2016 року, відбулося чергове засідання постійно діючого семінару вчителів математики та інформатики району з проблеми “Формування компетентностей учнів на уроках математики та інформатики.

Метою семінару було обґрунтування важливості формування компетентностей учнів на уроках математики та інформатики, показ можливостей формування компетентностей на різних етапах уроку.

З вітальним словом учасників семінару зустріли учениці 10 класу Яковенко Карина та Іларіонова Любов.

Рядченко Н.О., вчитель математики Новоселівської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,  презентувала формування ключових компетентностей учнів як мету освітньої галузі «Математика» та «Інформатика».  Наступним етапом семінару був практичний модуль: відвідування уроку алгебри  у 8 класі, який підготувала і провела Рядченко Н.О. та інформатики у 9 класі, який підготував і провів Гусениця В.І.

Родзинкою семінару був тренінг «Валіза. Кошик. М’ясорубка», який  провела з учасниками семінару заступник директора з НВР Зайцева Л.Л.

Учасники семінару відзначили високу майстерність вчителів  Радченко Н.О та Гусениці В.І.

В роботі семінару взяли участь 13 педагогів загальноосвітніх шкіл району, завідувач районного методичного кабінету Багдасарян С.А,  методист районного методичного кабінету Артьомова Т.І., директор Новоселівської ЗОШ І-ІІІ ст. Плотнікова З.О. та  її заступник з навчально-виховної роботи Зайцева Л.Л..  

Учасники семінару висловили подяку адміністрації школи, педагогічному та учнівському колективам за теплий прийом і чудові умови, що були створені для проведення заходу.

Переглядів: 500 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]