Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2015 » Квітень » 21 » Семінар вчителів історії
08:30
Семінар вчителів історії

     15 квітня  в рамках  місячника передового педагогічного досвіду було проведено семінар вчителів історії у Садівській ЗОШ І-ІІІ ст.. Школа гостинно вітала учасників семінару українськими піснями. Заступники  директора з навчальної та виховної роботи Потудінська В.В. та Личкань Т.А. презентували школу, розповіли про досягнення вчителів та учнів.

      Семінар відкрила завідувач РМК Федорова Н.П., яка ознайомила присутніх з планом проведення семінару.   Розповіла  про формування навчальних компетентностей на уроках  суспільствознавчих дисциплін. Досвідом роботи з цього питання поділилася вчитель історії Іванівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Мусійовська Л.О. Керівник районного методичного об’єднання вчителів  історії Волкова О.М. розповіла про реалізацію районного проекту « Памۥятати заради майбутнього» у Костянтинівській ЗОШ І-ІІІ ст., про організацію науково-дослідної та пошукової роботи з учнями школи, про проведення  практичних занять на уроках історії та роботу шкільного музею. 

        Під час  практичного модуля вчитель історії Садівської ЗОШ І-ІІІ ст.  Золотухіна Є.А. провела урок в 11-му класі на тему: «Стан навколишнього середовища та проблеми охорони довкілля. Подолання наслідків  Чорнобильської катастрофи».Учні  показали високий рівень досягнень та проявили свою громадянську позицію щодо розвитку атомної енергетики в Україні та Миколаївській області. На уроці було використано ІКТ, відеоролики та учнівські презентації.

          Під час проведення круглого столу вчителі шкіл району поділилися думками  з актуальних питань  новітньої історії та підготовки учнів до ДПА та зовнішнього незалежного оцінювання.

Переглядів: 589 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]