Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Четвер, 28.03.2024
Головна » 2014 » Грудень » 11 » Семінар-практикум вчителів історії
16:21
Семінар-практикум вчителів історії

     5 грудня 2014 року в Агрономії відбувся районний семінар-практикум вчителів історії та правознавства на тему  «Формування громадської відповідальності та готовності молоді до захисту  власних та суспільних інтересів».

     Гостей щиро вітали  учні та педагоги школи, громадськість  села.

     Семінар відкрила  завідувач районного методичного кабінету Федорова Н.П. В своєму виступі вона розкрила  теоретичні  основи формування громадянської активності культури школярів. Ознайомила  учасників семінару з методичними рекомендаціями МОН України щодо  організації патріотичного виховання дітей та учнівської молоді.

     Учитель історії Агрономійської ЗОШ І-ІІІ ст.  Миронюк І.Г. провів показовий урок мужності «Україна – свята  земля», презентував дослідницький проект  «Наші земляки – герої АТО».

     Вчитель історії цієї ж школи  Коновалова В.М. ознайомила  вчителів з шляхами реалізації державного стандарту  базової і повної загальної середньої освіти.

     Лісовець І.В., вчитель історії та правознавства  Арбузинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 охарактеризувала методичне  забезпечення підручника з історії.

Переглядів: 582 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]