Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2015 » Травень » 6 » Семінар директорів загальноосвітніх навчальних закладів
11:36
Семінар директорів загальноосвітніх навчальних закладів

 Навчаються директори шкіл

          29 квітня  в Арбузинській ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2 ім. Т.Г.Шевченка відбувся семінар керівників загальноосвітніх навчальних закладів. Учасники семінару знайомилися з досвідом  роботи  педагогічного колективу щодо організації партнерської взаємодії сім’ї та школи з формування в учнів активної громадської позиції.

        До школи прийшли батьки, бабусі та дідусі учнів, вони були активними учасниками навчально-виховного процесу. В школі працювали студія художньої вишивки, школа фотоаматорів, клуб любителів шахів. Діти з цікавістю працювали на заняттях, адже їх навчали майстерності  відомі в Арбузинському районі люди, переможці районних та обласних змагань, виставок та конкурсів. Майстер-клас з карвінгу провела призер Всеукраїнського конкурсу  Левіна В.Г. В школі щороку вчителі проводять уроки громадського огляду знань, що сприяє тісній співпраці батьків  з педагогами школи.

         Педагогічний колектив школи започаткував виховний проект до 70-річчя Перемоги «Памۥятати заради майбутнього». Працюючи над проектом, в школі було проведено значну пошукову та дослідницьку роботу: оформлено виставки дитячого малюнка та «Хустина памۥяті», «Фото з дідусевого альбому», куточки, присвячені подвигам наших земляків у Другій світовій війні, проведено зустрічі з учасниками АТО.

      Підсумком роботи учнівського та учительського колективів був фестиваль військово- патріотичної пісні. Учасники семінару мали змогу долучитися до роботи школи, запозичити досвід колег щодо організації роботи з батьками.

         Директор школи В.В.Ікленко презентувала роботу педагогічного колективу, поділилась з колегами напрацюваннями педагогів школи.

           Завідувач РМК Федорова Н.П., у своєму виступі висвітлила теоретичні аспекти організації співпраці з батьками, звернула увагу керівників навчальних закладів на нові форми роботи та залучення батьківської громадськості до участі у навчально-виховному процесі. Виконуюча обов’язки начальника відділу освіти, молоді та спорту Дерій В.В. підвела підсумки роботи семінару.

Переглядів: 663 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]