Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Середа, 24.04.2024
Головна » 2016 » Березень » 25 » «Росток» єднає!
12:34
«Росток» єднає!

19 лютого на базі Садівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів початкових класів.

          У практичній частині семінару учасники мали змогу побачити роботу творчої групи  вчителів, які працюють за педагогічною технологією «Росток»

       Змістовно та цікаво провела  урок з української мови у 3 класі Личкань Т.А., вчитель Садівської ЗОШ І-ІІІст., вчитель-методист). 

           Уміло, з творчим підходом, проведено майстер-клас «Введення в систему знань» (Яковлєва О. Т., вчитель Арбузинського НВК «Пролісок», вчитель-методист).

    Відповідно до програми  учасники семінару взяли участь у майстер-класах, які провели вчителі району:

- «Ігрові прийоми вивчення іноземної мови з використанням принципів педагогічної технології «Росток» (Солонуха О.В., вчитель англійської мови Арбузинського НВК «Пролісок»;

- "Введення у систему знань на уроках української мови"  (Гук О.М., вчитель         Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ст., вчитель вищої категорії, «старший вчитель»);

  -  «Введення у систему знань на уроках   математики» (Лихіцька В.Г.,  вчитель   вищої категорії , «старший вчитель»  Семенівської   ЗОШ І-ІІІст.)  

          Учасники семінару відзначили актуальність питань, що розглядалися за круглим столом, та практичну цінність представленого досвіду роботи вчителів району.

Переглядів: 537 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]