Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2014 » Листопад » 18 » Репортаж із районної олімпіади з математики -2014
09:48
Репортаж із районної олімпіади з математики -2014

         Репортаж із районної  олімпіади з математики

Докорінні зміни в соціально-економічній сфері сучасного суспільства висувають якісно нові вимоги до системи освіти, актуалізують проблеми виховання творчої, ініціативної, активної особистості.

Саме тому на першому плані шкільної освіти сьогодні є завдання – створення оптимально сприятливих умов для виявлення та розвитку здібностей учнів, задоволення їх інтересів, потреб, розвитку навчально-пізнавальної активності та творчої самостійності.

Україна надзвичайно багата на талановиту й обдаровану молодь, яка вже зараз є гордістю і славою всієї країни. Ці юнаки й дівчата демонструють усьому світові, що Україна – інтелектуальна держава з необмеженими потенційними можливостями розвитку й процвітання.

Обдаровані діти – золоте надбання нації, її інтелектуальна еліта, світовий авторитет, гордість і честь. Держава завжди приділяла виняткову увагу формуванню розумового потенціалу українського громадянства, вважаючи, що тільки еліта може просувати суспільство й державу до висот досконалості.

 Саме тому в Україні велика увага приділяється вивченню математики. Знання з математики допомагають молодим людям робити свідомий вибір особистого життєвого шляху, встановлювати особисті цілі, спрямовані на розвиток суспільства, науки, розбудови Української держави.

До яких би обріїв не прагнула людина, вона завжди торкається на своєму шляху основ математики.

         На виконання наказу відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від 08.10.2014р. № 316 «Про проведення І та  ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін у  2014-2015 навчальному році» 15 листопада 2014 року  відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із математики, учасниками якого стали 72 учня загальноосвітніх навчальних закладів району. Участь в олімпіаді взяли учні всіх загальноосвітніх шкіл та аграрного ліцею.

             Районна олімпіада відбулася на базі Арбузинської ЗОШ ІІ-ІІІ ст. № 2. 

На відкритті  зібралися учні – учасники олімпіади, керівники команд,  члени журі, батьки та гості. З вітальними словами до присутніх звернулися  завідувач районного методичного кабінету Федорова Н.П. і методист районного методичного кабінету Артьомова Т.І. 

Не можна не подякувати педагогам, адміністрації шкіл, батькам – всім тим, хто доклав чимало зусиль, щоб ІІ (районний ) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із математики пройшов на високому рівні.   

Хай минулі змагання стануть новим щаблем у розвитку інтелектуальних здібностей юних математиків, допоможуть їм упевнитися в виборі життєвого шляху та підготуватися до вступних випробувань. 

 

 

Переглядів: 620 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]