Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Районний семінар вчителів суспільних дисциплін
10:54
Районний семінар вчителів суспільних дисциплін

26 листопада 2015 року в Арбузинській ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2 ім. Т.Шевченка відбувся районний семінар вчителів історії та правознавства на тему: «Виховання громадянина-патріота на уроках суспільних дисциплін». В роботі семінару взяли участь Багдасарян С.А.,  завідувач РМК відділу освіти, молоді та спорту, Старченко Н.І., методист РМК відділу освіти, молоді та спорту та вчителі історії навчальних закладів району.

Настановчу нараду провела методист відділу освіти, молоді та спорту РДА Старченко Н.І., яка зазначила, що патріотичне виховання належить до пріоритетних напрямків національної системи виховання і передбачає формування патріотичних почуттів, любові до свого народу, глибокого розуміння громадянського обов’язку, готовності відстоювати державні інтереси Батьківщини. Учасники семінару відвідали відкриті  уроки  з історії України. Так, у  9-Б класі Михайлик Надія Іванівна провела урок на тему: «Наш край у першій половині ХІХ ст. У 7-А класі урок історії провела Терлецька Наталя Володимирівна у вигляді інтелектуального квесту на тему: «Русь-Україна наприкінці Х - у першій половині ХІ століття». Уроки проведено на високому методичному рівні з використанням нових освітніх технологій. Літературно-музичну композицію «Україно, ти моя молитва...» підготувала Наталя Володимирівна разом з учнями 5-11-х класів.  

В ході семінару  вчителі  мали  змогу обмінятися своїм досвідом  та звернути увагу на особливості підручника з історії  для 7 класу, вимоги нової програми. Корисно та цікаво попрацювали  вчителі  суспільних  дисциплін на  семінарі.

Переглядів: 596 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]