Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2016 » Травень » 6 » Районний семінар директорів шкіл
08:32
Районний семінар директорів шкіл

20 квітня 2016 року на базі Кавунівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся районний семінар директорів шкіл з теми «Інноваційні аспекти управлінської діяльності ЗНЗ». В роботі семінару взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Дерій В.В., завідувач РМК Багдасарян С.А., методисти РМК Артьомова Т.І., Старченко Н.І., Сомик А.С. та юрист ВОМС Похитун М.В.

Школярі закладу гостинно зустріли учасників семінару з привітанням та врученням квітів на згадку про відвідування закладу.

У ході семінару керівники ЗНЗ району мали можливість відвідати п’ять уроків, які проводили досвідчені вчителі Кавунівської ЗОШ І-ІІ ст., а саме: Т.М. Бугай, учитель початкових класів, Л.В. Куракіна, учитель початкових класів, О.С. Пластамак, учитель історії, Л.М. Бухта, учитель хімії, В.В. Колодинська, учитель зарубіжної літератури.

При проведенні та аналізі уроків керівниками навчальних закладів основна увага акцентувалась на питання «Використання інноваційних технологій на уроках української мови в початкових класах, історії, хімії, зарубіжної літератури».

В роботі семінару директор школи Ненько Олександр Іванович ознайомив присутніх з діяльністю закладу,  презентував досвід роботи «Інноваційні аспекти управлінської діяльності ЗНЗ» та провів пізнавальний майстер клас «Створення позитивного іміджу навчального закладу – необхідна умова функціонування сучасної школи» з використанням відео- та фотоілюстрацій.

                Цікаво і змістовно пройшла робота в групах в рамках тренінгу «Синдром професійного вигорання», який успішно провела методист РМК Сомик Анастасія Сергіївна.

                На підбитті підсумків керівники навчальних закладів поділилися своїми позитивними враженнями, відмітили високий рівень організації та проведення семінару, побажали подальших успіхів усім працівникам Кавунівської школи.         

Переглядів: 805 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]