Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 26.04.2024
Головна » 2015 » Квітень » 21 » Проведено Міжнародний Дня спорту
08:22
Проведено Міжнародний Дня спорту

У загальноосвітніх закладах району 

були проведені заходи щодо відзначення Міжнародного Дня спорту.

              В цей день відбулися змагання з настільного тенісу на честь ветерана Великої Вітчизняної війни Воронцова Ф.П.   Перемогу здобули учні Арбузинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Семенівської ЗОШ І-ІІІст.

Цікаво та змістовно проведено спортивні заходи: майстер-класи  з футболу для учнів 1-2 класів (Благодатненська, Костянтинівська, Іванівська, Садівська, Семенівська ЗОШ І-ІІІст.); змагання «Шкільні олімпійські ігри» та змагання з шахів для учнів 5-7 класів (Агрономійська ЗОШ І-ІІІст, Благодатненська ЗОШ І-ІІст.);  з шашок для учнів 3-4 класів (Кавунівська ЗОШ І-ІІст., Марۥянівська ЗОШ І-ІІст., Бузька ЗОШ І-ІІст., Благодатненська ЗОШ І-ІІІст., Новокрасненська ЗОШ І-ІІІст.).

      З учнями 1-4 класів було проведено «Веселі старти» у Іванівській, Благодатненській, Воєводській, Костянтинівській, Новоселівській, Агрономійській, Садівській ЗОШ І-ІІІст. та Кавунівській, Марۥянівській загальноосвітніх школах.

      У навчальних закладах були проведені лекції для учнів різних вікових категорій: для 1-4 класів «Історія виникнення футболу», «Спорт-це здоровۥя», Україна - країна спорту», для учнів 5-8 класів -  «У здоровому тілі - здоровий дух»,  «Футбол - гра народів світу», «Україна - країна олімпійських чемпіонів», «Миколаївці - чемпіони олімпіади »,   для учнів 9-11 класів – «Розвиток спорту в Україні», «Спорт для всіх – спільна турбота», «За сторінками спортивних змагань», «Енциклопедія спорту» У Благодатненській ЗОШ І-ІІІст. проведена тематична вікторина «Олімпійські ігри: історія і сучасність»

Переглядів: 596 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]