Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Субота, 27.04.2024
Головна » 2015 » Листопад » 13 » Професійно вдосконалюємося!
10:05
Професійно вдосконалюємося!

         10 листопада 2015 року пройшов обласний семінар вчителів початкових класів «Уміння вчитися як засіб самореалізації  молодшого школяра  за педагогічною  технологією «Росток».

       Діти щирими та привітними словами вітали учасників заходу:Степанець Н.М., завідувача лабораторії дошкільної та початкової освіти Миколаївського ОІППО, Василенко А.О., заступника голови Арбузинської РДА, Дерій В.В., начальника відділу освіти, молоді та спорту, Травянка Є.В., селищного голову Арбузинської селищної ради, Багдасарян С.А., завідувача РМК, Ракітіну Л.Г., методиста РМК відділу освіти, молоді та спорту, директорів Арбузинського НВК «Пролісок» та Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ст. районних методистів та вчителів початкових класів.

    Програма семінару складалася з відвідування   уроків з української мови  у 2 та 3 класах, які з успіхом провели  Яковлєва О.Т., вчитель - методист, вчитель вищої категорії Арбузинського НВК  «ЗНЗ  І ст. – ДНЗ» «Пролісок» та Гук О. М., вчитель вищої категорії Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ст., майстер – класу «Введення у систему знань»  проведеного Яковлєвою О.Т. та тренінгу «Педагогічно вдоналюємося» проведеного Солонухою О.В., вчителя англійської мови Арбузинського НВК «Пролісок»

    За «круглим столом» начальник відділу освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА Дерій В.В. наголосила на тому, що сучасне життя викликає необхідность якісних змін у формах  та  методах  навчально-виховного   процесу, що традиційне шкільне навчання сьогодні не влаштовує багатьох батьків і  не може бути незмінним не  по  змісту, не по  формі   викладання,  воно  повинно  постійно удосконалюватися  і встигати  за  плином  часу.

          Гості району дали високу оцінку проведенню семінару і  побажали подальшого успіху у роботі та розвитку науково-педагогічної технології «Росток» у нашому районі.

Переглядів: 559 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]