Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Субота, 04.05.2024
Головна » 2014 » Вересень » 2 » Освітній простір Арбузинщини: проблеми та перспективи розвитку
14:54
Освітній простір Арбузинщини: проблеми та перспективи розвитку

Освітній простір Арбузинщини:

проблеми  та перспективи розвитку

       29   серпня 2014 року в залі засідань Арбузинської райдержадміністрації  відбулася серпнева конференція педагогічних працівників району «Освітній простір Арбузинщини: проблеми  та перспективи розвитку». На конференцію були запрошені представники  органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, працівники районного методичного кабінету, керівники закладів освіти, педагогічні працівники, голови профспілок, ветерани педагогічної праці, молоді спеціалісти, представники батьківської громадськості, представники засобів масової  інформації.

       У роботі конференції взяли участь Неграй Володимир Анатолійович, перший заступник голови  Арбузинської районної державної адміністрації, виконувач функцій та повноважень голови райдержадміністрації, Захарченко Віктор Анатолійович, голова Арбузинської районної ради, які привітали освітян району  з початком нового навчального року і зазначили, що школа сьогодні є не просто навчальним закладом - це своєрідна територія миру, яка об’єднує цілі покоління громадян України, незалежно від віри, національності та політичної приналежності. Школа - осередок патріотичного виховання молоді.

       Також за доброю традицією кращих освітян Арбузинщини нагородили почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

        Про підсумки розвитку освітньої галузі Арбузинського району  у 2013-2014 навчальному році та визначення завдань на 2014-2015 навчальний рік у контексті реалізації оновленого змісту освіти доповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ружанська Л.С.

       На конференції була вручена щорічна освітянська премія «Людина року». Весь зал вітав переможця – Горбенка Сергія Валентиновича, тренера-викладача Арбузинської ДЮСШ, учасника бойових дій на Сході країни.

       У ході конференції були представлені досягнення навчальних закладів району за 2013-2014 навчальний рік, роботи присвячені Року Тараса Григоровича Шевченка, виставка  дитячих робіт з декоративно-ужиткового мистецтва.

       Традиційно вітали молодих вчителів. 7 педагогів розпочали свою діяльність у загальноосвітніх закладах району.

       На завершення роботи конференції було прийнято рішення щодо пошуку шляхів реформування освітньої галузі та вироблено рекомендації щодо забезпечення  якісної освіти упродовж 2014-2015 навчального року.

 

 

Переглядів: 677 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]