Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2015 » Квітень » 28 » Обласний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров׳я»
15:00
Обласний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров׳я»

                 Щоб  Вітчизну  захищати  нам  здоров’я треба мати!»

Нещодавно в м. Миколаєві проведено обласний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я». У заході  взяли  участь  19  команд - переможців  районних  етапів фестивалю-конкурсу з навчально-виховних закладів області. Від нашого району взяла участь команда «Модерн» Агрономійської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Кутейнікова Світлана Сергіївна). яка достойно виступила і посіла ІІІ командне місце.

 Відповідно до Положення фестивалю-конкурсу команда «Модерн» підготувала літературно-музично-спортивну міні-композицію, три плакати різної техніки виконання та три фотографії, які пропагували здоровий спосіб життя.

Представлена на огляд журі літературно-музично-спортивна міні-композиція,   була спрямована на популяризацію, пропаганду та роз'яснення серед молоді власного здоров’я та здоров’я навколишніх, відображала духовні цінності народу в поєднанні з сучасними молодіжними напрямками.

Позитивно зорієнтовані плакати та фотографії, які представила команда «Модерн», поєднували різні жанри, стилі і напрямки образотворчого мистецтва та художньої фотографії. Вони продемонстрували власні досягнення молоді Арбузинського району у формуванні здорового способу життя та відображені у гумористичній та образній формах за темою: «Наше майбутнє – в наших руках!», «Щоб Вітчизну захищати нам здоров’я треба мати!».

Журі фестивалю-конкурсу зазначило, що команда «Модерн» Агрономійської ЗОШ І-ІІІ ст.  яскраво продемонструвала отримані знання з основ збереження та зміцнення власного здоров’я і здоров'я навколишніх; формування здорового способу життя серед дітей та молоді; знання про ВІЛ та СНІД, раціональне харчування, правильний фізичний режим. Команда «Модерн» посіла ІІІ командне місце.  Молодці «Модерн»! Так тримати!

 

                                                           Методист РМК Старченко Н.І.

Переглядів: 638 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]