Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Субота, 04.05.2024
Головна » 2014 » Вересень » 2 » Новий навчальний рік розпочато!
15:05
Новий навчальний рік розпочато!

Новий навчальний рік розпочато!

     1 вересня, у День знань, в усіх навчальних закладах району пролунав перший дзвоник. Школи привітно відкрили свої двері для 217 першокласників. Загалом 2045 школярів сіли за парти та розпочали новий 2014-2015 навчальний рік у світлих, затишних та повністю підготовлених класах.

       Учнів, вчителів та батьків привітали почесні гості: виконавча влада та органи місцевого самоврядування, які відвідали загальноосвітні заклади району.

       У цей день навчальні заклади розквітли від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівних осінніх квітів. Адже День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності,  який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.

         У такий непростий для нашої країни час саме освіта  є могутнім  чинником  виховання патріотизму та духовності українського народу,  запорукою громадянського миру і майбутніх успіхів у зміцненні й утвердженні авторитету України як суверенної, незалежної, демократичної та правової держави. Тому перший урок пройшов за темою «Україна – єдина країна!».

 

Переглядів: 734 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]