Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Вівторок, 16.04.2024
Головна » 2015 » Лютий » 18 » Інноваційний майданчик.
11:16
Інноваційний майданчик.

     11 лютого  відбулося засідання «Інноваційного майданчика» творчої групи вчителів, які  впроваджують НПП «Росток» «Транзит Арбузинка - Братське». Гостинно зустріли колег у Садівській ЗОШ І-ІІІ  ст. Директор школи Бойчук Л.Б. презентувала вагомі досягнення та творчу різнопланову роботу колективу. Учні привітали гостей щирими словами та чарівною піснею про свою  рідну школу.

Личкань Т.А. провела урок української мови та інформатики у 2 класі, на якому продемонструвала свій досвід навчання та  виховання за НПП «Росток». Основою програми «Росток» є  інтегративно–діяльнісний підхід до навчання молодших школярів. Навчальна діяльність дитини будується  від абстрактного до конкретного,  від загального до часткового.

     На уроках було креативно підтверджено, що принцип діяльності заключається в тому, що     формування особистості учня і просування його в розвитку здійснюється в процесі його власної діяльності, яка направлена на «відкриття» ним нового знання. Діяльнісний підхід дав змогу організувати на уроці  творчу діяльність учнів.

Завідувач  РМК Федорова Н.П.  презентувала  програму впровадження НПП «Росток».

      Методист РМК Старченко Н.І. у методичних порадах колегам  наголосила  на важливості дотримання дидактичних принципів діяльнісного методу.

Переглядів: 678 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]