Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 29.03.2024
Головна » 2014 » Листопад » 25 » Інноваційні підходи до викладання технологічної освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої
17:50
Інноваційні підходи до викладання технологічної освіти в умовах реалізації нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої

Інноваційні підходи до викладання технологічної освіти в умовах реалізації  нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти

          Районний семінар вчителів трудового навчання відбувся на базі Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 25 листопада 2014 року. На захід запросили представників усіх шкіл Арбузинщини. Тема семінару: «Інноваційні підходи до викладання технологічної освіти в умовах реалізації  нового Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти»

          Учасників районного семінару привітала директор школи Ігнатьєва Т.П., яка презентувала навчальний заклад, музей Бойової Слави, світлицю.

          Творчу майстерню продемонстрував колегам вчитель трудового навчання Різун С.Г., провівши показовий урок у 5 класі на тему:  «Виготовлення народної дерев'яної динамічної іграшки».

          Родзинкою семінару був майстер-клас: «Виготовлення панно «Дерево життя» із солоного тіста», який провели для присутніх Павлова І.М., директор  Арбузинського БТШ та керівники гуртків Беркань П.В., Ярошенко Т.М.

           Підводячи підсумки семінару, педагоги відзначили, що уроки трудового навчання не тільки сприяють формуванню пізнавального інтересу учнів, а й викликають задоволення від самого процесу навчання.

 

Переглядів: 586 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]