Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Четвер, 25.04.2024
Головна » 2016 » Березень » 24 » Дружній візит німецьких скаутів в Арбузинці
14:56
Дружній візит німецьких скаутів в Арбузинці

Сьогодні, коли наша країна робить ставку на молодь, важко знайти більш потрібну справу, ніж допомога молоді в можливості реалізувати себе, дати їй зрозуміти, що вона в силах змінювати стан справ в нашому суспільстві. Так, під егідою Всесвітньої організації скаутського руху та на кошти добровільних пожертвувань громадська організація Миколаївський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національна організація скаутів України» допомагає молоді реалізувати себе і навчає бути корисними суспільству.
          20 березня відбулося урочисте відкриття міжнародної програми у Первомайському районі Миколаївської області, на якому були присутні 12 скаутів з загону «Horse» із м. Харсефельд, республіки Німеччина. На території національного природного парку «Бузький Гард» був організований майданчик, де понад 70 учасників змогли власноруч посадити ділянку лісу, в ігровій формі познайомитися з основною флорою і фауною, на власні очі побачити проблеми лісу і дізнатися, як їх можна вирішити. Під час програми робочими мовами були українська, англійська, німецька та російська мови, тому учасники змогли поліпшити свої знання іноземних мов і створити неформальне спілкування на відкритому повітрі. 
          21 березня учасники еко-квесту «Зелена планета» здійснили екскурсію до Південноукраїнської АЕС. Скаути відвідали мальовничі місця Арбузинщини – узбережжя річок Південного Бугу та Корабельної.

            22 березня друзів «Зеленої планети» зустріла Арбузинська загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів №2 імені Т.Г.Шевченка (директор Ікленко В.В.). На запрошення завідувача районного методичного кабінету відділу освіту, молоді та спорту Арбузинської РДА Багдасарян С.А. учасники «Зеленої планети» мали змогу поспілкуватися з учнями та відчути теплий та дружній прийом вчителів. Школярі закладу подарували німецьким скаутам патріотичні подарунки, а педагоги почастували смачними пирогами. В знак дружби делегація з Німеччини та України посадили декілька кущів калини на території школи. По завершенню зустрічі відбулося традиційне фото на згадку.

Наступні 4 дні міжнародний проект «Зелена планета» продовжить  свою діяльність в м.Баштанка, м. Снігурівка і завершить в м. Миколаєві. 

         Презентуємо ряд світлин нашого знайомства та спілкування.

Переглядів: 520 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]