Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

П`ятниця, 19.04.2024
Головна » 2015 » Листопад » 25 » Cемінар вчителів трудового навчання
08:49
Cемінар вчителів трудового навчання

20 листопада  2015 року  на базі Семенівської ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено семінар вчителів трудового навчання на тему: «Формування навчальних компетентностей засобами проектної технології на уроках трудового навчання». Мета семінару: знайомство з досвідом роботи вчителя Фендик А.М. щодо впровадження методу проектів на уроках трудового навчання, як одного із засобів підвищення якості освіти.

Семінар розпочався інформаційно-презентаційним блоком «Формування навчальних компетентностей засобами проектної технології на уроках трудового навчання». В ході семінару вчитель трудового навчання Фендик А.М. познайомила педагогів з структурою, класифікацією проектів та навчальних компетентностей, розповіла про впровадження проектної технології на уроках обслуговуючої праці. У практичній частині  проведено урок - захист проекту «А над Семенівкою вишивка цвіте».  Учні 6 класу презентували свої творчі проекти.

На завершення семінару учасники відзначили його практичну значимість для себе та звернули увагу на те, що зацікавленість й підтримка адміністрації загальноосвітнього навчального закладу  предметом трудове навчання у поєднанні з творчістю й прагненням вчителя до самовдосконалення, створюють сприятливі умови для мотивації навчання учнів, підтримують в них інтерес до предмету, розвивають життєво необхідні  навички.

Переглядів: 499 | Додав: sergei198708 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]