Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Субота, 20.04.2024
Головна » 2016 » Травень » 06

Відповідно до  плану роботи районного методичного об’єднання вчителів фізики та природознавства  26 квітня 2016 року на базі Воєводської  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  було проведено районний  семінар вчителів фізики та природознавства  за темою: «Формування компетентностей учнів на уроках фізики та природознавства». У роботі семінару взяли участь вчителі фізики та природознавства загальноосвітніх шкіл району.  Учасники семінару відвідали заходи та уроки.  Присутні відмітили високий рівень підготовки учнів,  майстерність вчительки фізики Шевченко Л.І. та природознавства Колодінської Т.В.  Учасники семінару вдячні Шевченко Л.І., Колодінській Т.В. та Бондаренко Т.М. за теплий прийом і чудові умови, що були створені для проведення заходу.

... Читати далі »

Переглядів: 732 | Додав: sergei198708 | Дата: 06.05.2016 | Коментарі (0)

20 квітня 2016 року на базі Кавунівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся районний семінар директорів шкіл з теми «Інноваційні аспекти управлінської діяльності ЗНЗ». В роботі семінару взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Дерій В.В., завідувач РМК Багдасарян С.А., методисти РМК Артьомова Т.І., Старченко Н.І., Сомик А.С. та юрист ВОМС Похитун М.В.

Школярі закладу гостинно зустріли учасників семінару з привітанням та врученням квітів на згадку про відвідування закладу.

У ході семінару керівники ЗНЗ району мали можливість відвідати п’ять уроків, які проводили досвідчені вчителі Кавунівської ЗОШ І-ІІ ст., а саме: Т.М. Бугай, учитель початкових класів, Л.В. Куракіна, учитель початкових класів, О.С. Пластамак, учитель історії, Л.М. Бухта, учитель хімії, В.В. Колодинська, учитель зарубіжної літератури.

При проведенні та аналізі уроків керівниками навчальних закладів основна увага ак ... Читати далі »

Переглядів: 804 | Додав: sergei198708 | Дата: 06.05.2016 | Коментарі (0)