Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

Відділ освіти, молоді та спорту Арбузинської РДА

Середа, 24.04.2024
Головна » 2015 » Травень » 06

 Навчаються директори шкіл

          29 квітня  в Арбузинській ЗОШ ІІ-ІІІ ст. №2 ім. Т.Г.Шевченка відбувся семінар керівників загальноосвітніх навчальних закладів. Учасники семінару знайомилися з досвідом  роботи  педагогічного колективу щодо організації партнерської взаємодії сім’ї та школи з формування в учнів активної громадської позиції.

        До школи прийшли батьки, бабусі та дідусі учнів, вони були активними учасниками навчально-виховного процесу. В школі працювали студія художньої вишивки, школа фотоаматорів, клуб любителів шахів. Діти з цікавістю працювали на заняттях, адже їх навчали майстерності  відомі в Арбузинському районі люди, переможці районних та обласних змагань, виставок та конкурсів. Майстер-клас з кар ... Читати далі »

Переглядів: 670 | Додав: sergei198708 | Дата: 06.05.2015 | Коментарі (0)

 Звітує молодь

     22 квітня на базі  Новоселівської школи І-ІІІ ст. відбувся районний семінар вчителів біології  з проблеми «Формування критичного мислення на уроках біології».

     Школа гостинно зустріла учасників семінару, директор школи Плотнікова З.О.  ознайомила з історією школи, поділилась досвідом роботи з молодими педагогами.  Учасники семінару оглянули виставку учнівських робіт . Цікаво пройшов урок біології у 9-му класі.  Вчитель Гречина Т.С., використовуючи сучасні  технології навчання, залучила учнів до вивчення нового матеріалу через систему практичних вправ,  показала як працювати над розвитком своєї пам’яті.

      ... Читати далі »

Переглядів: 706 | Додав: sergei198708 | Дата: 06.05.2015 | Коментарі (0)